Om Cubile Branäs.

Cubile Branäs – ett riktigt familjeföretag.

Cubile Branäs ägs av familjen Björn Wahlstedt och Karin Larsson. De byggde stugorna 2006 och har ägt dem sedan dess. Eftersom de äger fastigheterna själva så månar de om dem lite extra. De är själva i Branäs, med släkt och vänner, flera gånger om året.  Det är en av anledningarna till att stugorna är så väl omhändertagna, hemtrevliga och mysiga med exklusiva detaljer. Atmosfären är avslappnad och du känner dig som hemma, fast du är borta.

När du hyr en stuga hos Cubile Branäs är du inte bara en anonym gäst; du har direkt kontakt med Björn och Karin. Du kan prata direkt med dem om det skulle uppstå något problem eller om du helt enkelt vill ha tips och råd om Branäs.

En annan fördel med att hyra direkt av Björn och Karin är priset. Genom att hyra ut utan mellanhänder och förmedlingsavgifter får du mer valuta för dina pengar samtidigt som du njuter av en mer intim och personlig upplevelse.

Björn och Karin är delaktiga i samfällighetsförening och har varit det sedan starten. De har därför stor kunskap om Branäs och dess omgivningar. De delar gärna med sig av sina insikter och tips om området, men det finns en hemlighet som de föredrar att hålla för sig själva: de allra bästa svamp- och bärställena. De uppmanar dig att själv ge dig ut i naturen och upptäcka dessa smultronställen – det är en del av charmen med att utforska Branäs på egen hand.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?