Laddning…

Barnsemesterpriset

Branäs har blivit utsedd till ”Bästa skidort för barnfamiljer” 2006-2013 och är nominerade 2015.

Kul för de minsta.

Eftersom Branäs är en ort för familjen är det viktigt att även de minsta trivs och har roligt.

Det finns backar för de minsta och de flesta liftarna av knapptyp, vilket lämpar sig väl för barn. Att Branäs inte är så stort gör att man inte tappar bort varandra. För de små som kanske behöver en paus i sitt utförsåkande finns ett lekis som heter Björnidet.

Här kan barn mellan 18 månader och 9 år leka både inomhus och utomhus under erfarna ledares uppsikt. Om dina barn skulle vilja visa upp sina färdigheter i backen finns en slalomtävling bara för barnen, Björnbusecupen! Tävlingen går av stapeln i Amundsbacken och alla deltagare får ett diplom som visar deras bedrift!

Naturligtvis har Branäs även en skidskola som står till förfogande till dina små. Här kan de lära sig allt de behöver utifrån sina egna behov för att sedan få uppleva barnens alldeles egna after-ski. Denna går av stapeln två dagar i veckan då skidlärarna underhåller barnen under en timme med musik, dans och andra upptåg. Här kan barnen vara och leka medan du själv går på de ”vuxnas” after-ski. Under eftermiddagarna på helgerna kan barnen få ytterligare chanser till sång och dans då det anordnas barnkalas för alla barnen!